You Are Viewing

A Blog Post

Perusopetuksen lisäosat

Rock-koulun huippuammattilaisista muodostuva työryhmä tarjoaa taiteen perusopetuksen lisäksi henkilökohtaisempia opintokokonaisuuksia tarpeidesi mukaan. Esimerkkeinä seuraavat:

i) Firma- ja kaveriporukat. Rock-koulun tiloissa on mahdollista saada ohjattua bänditoimintaa tarpeidenne mukaan joko viikottain tai periodiluenteisesti. Pakettiin voidaan sisällyttää halutessanne julkinen esiintyminen ja/tai tallenteen tekeminen. Hyvä vinkki pukin konttiin tai työpaikan virkistystoiminnaksi.

ii) Laulajat. Onko haaveinasi osallistua tv:n laulukilpailuun tai levy-yhtiön kykyjen etsintään? Rock-koulu tarjoaa henkilökohtaisen valmennuskurssin tarpeidesi mukaan ammattilaisten johdolla. Valmentajillamme on kaikilla kokemusta julkisuuden valokeilaan pääsemisestä laulukilpailuissa menestymisen kautta.

iii) Valmennuskurssit pääsykokeisiin. Oletko aikeissa hakea musiikin ammattiopintoihin? Rock-koulu tarjoaa henkilökohtaisen tarpeidesi mukaan räätälöidyn taso-arvion ja valmennuskurssin, joka pitää sisällään esim. teoria- ja säveltapailutunnit, bändivalmennuksen eri tyylilajeissa ja yksityistunnit omassa instrumentissa.

iv) Perhepaketit. Miltä kuulostaisi musisointi koko perheen kesken vauvasta vaariin? Toistaiseksi ehkä vielä hieman kakofoniselta, mutta rock-koulu voi muuttaa soinnin parempaan päin. Kysy lisää, jos koko perheen rock-muskari tai senioreiden dementia-tuskari alkoi kiinnostaa. Koulupaketti

Opetuksessa edetään oppilaan ehdoilla ja tärkeät tekniset perusasiat huomioiden.