You Are Viewing

A Blog Post

Rock-koulu muuttaa entistä viihtyisämpiin tiloihin

Rock-koulu muuttaa Myllykatu 1 B:ssä sijaitsevaan Keltasirkun taloon. Talo on aiemmin ollut Mannerheimin lastensuojeluliiton käytössä.

Bändiopetus ja kitara-, basso- ja rumpuopetus järjestetään 1. kerroksessa ja piano- ja lauluopetus tapahtuu 2. kerroksessa. Lauluopetuksen pääkoordinaattorina jatkaa upea Manna Borg.

Oppilaspaikat täyttyvät kovaa kyytiä, erityisesti laulajia on ennätysmäärä. Bändi- ja bassotunneille on sen sijaan hyvin tilaa.

Muuttunut kulurakenne tarkoittaa asiakkaan kannalta:

-hinnat tarkistetaan ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen.
-syksyllä opetuskertoja 13 ja keväällä 15. Syyskauden lopuksi järjestetään joulujuhlaviikko, jolloin on mahdollisuus päästä esiintymään joulumatineaan tai suorittaa kurssitutkinto.

Perusopetuksen lisäksi järjestämme suosittuja ryhmäopetukseen perustuvia kursseja ja leirejä.

Tervetuloa uudelle kaudelle. Uskon, että me kaikki viihdymme mainiosti uusissa tiloissa.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan jatkuvan ilmoittautumisen periaatteella joko yhteyslomakkeen kautta tai sitten suoraan: jussi.turpeinen@rockoulu.com / 044-3377537