You Are Viewing

A Blog Post

Rock-koulun kevätlukukausi ja kuulumiset

Kevätlukukausi lähti hienosti käyntiin uusien ja vanhojen oppilaiden kanssa. Laulutuntien suosio on yllättänyt ja Rock-koululla on taas aloittanut uusia opettajia. Tällä hetkellä laulua opettavat upeat Anna Halmetoja, Annika Tepponen ja Manna Borg.

Lisätietoja opettajista seuraavissa linkeissä:

Annan kotisivut: Annan sivut

Annika:  Annikan youtube-kanava

Manna: Manna youtubessa
Mannan bändi Coska: Coska

Asiakkaiden pyynnöstä otimme Joulun aikaan käyttöön lahjakorttisysteemin, jossa asiakas voi ostaa itselleen tai ystävälleen lahjaksi 5 kerran lahjakortin tunneille ja päättää tämän jälkeen, haluaako edelleen jatkaa tunteja. Rock-koululla on muutenkin jatkuvan ilmoittautumisen periaate, jossa oppilas voi aloittaa vaikka kesken lukukauden ja tunnit laskutetaan toteutuneiden tuntien perusteella.

Vielä mahtuu mukaan! Joten jos tunnit alkoivat kiinnostamaan tai on jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä, joko: Yhteyslomake tai 044-3377537

Ai niin ja lopuksi vielä, Järvenpään Hyvät uutiset vierailivat Rock-koululla: https://www.youtube.com/watch?v=WRgNwQFcW9k