You Are Viewing

A Blog Post

Rock-koulun syyslukukausi

Moi,

Rock-koulu aloittaa syyslukukautensa 18.8. Kaikkiin instrumentteihin ja lauluun on tullut hyvin uusia ilmoittautuneita, mutta vielä mahtuu mukaan. Erityisesti ryhmätunneille ja bändiopetukseen on hyvin tilaa. Syyslukukausi kestää 15 opetusviikkoa, joihin sisätyy tutkinto- tai matineakerta. Tämä tarkoittaa sitä, että oppilaat voivat joko suorittaa tutkinnon tai osallistua Joulukonserttiin.

Kysymyksiä ja tiedusteluja voi laittaa tulemaan joko yhteyslomakkeen kautta tai suoraan: jussi.turpeinen@rockoulu.com / 044-3377537

• Hanna Myllys on 26.07.2014

Hei!

Kohta 13-vuotias poika olisi vailla rummunsoiton opetusta vasta-alkajille. Mahtuisiko teille ja milloin?

• Saija Nevalainen on 03.08.2014

Moikka Jussi!
    Eemeli olisi tulossa taas jatkamaan kitaraopintoja. Mites aikataulu tällä lukukaudella? Onko päivät lyöty lukkoon? Viime lukukaudella Eemeli kävi maanantaisin klo.18.
    Terkuin, Saija.

• Aurora Eskelin on 08.08.2014

Aurora Eskelin 13v tulossa lauluun 45min tunti.Tausta piano pt3 tehty soittaa edelleen,laulanut vuoden verran. Viime kevään opettajanaan Anu Kaukola. Ma, ti tai pe illat käy. Klo 17 eteenpäin.

• Maarit Vihanto on 11.08.2014

Moi,

Roni (Vihanto) haluaisi jatkaa laulutunteja Anniinan kanssa. Torstait ovat ok, mutta ehkä hiukan myöhemmin esim. klo 17.45->

Maarit (0405011418)